20 octombrie – Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

20 octombrie – Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi pe data de 20 octombrie 2016.

Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenţii teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la posturile disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici. Pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Citeşte şi „Câţi bani a pierdut Samsung din cauza Galaxy Note 7”

Locaţiile de desfăşurare a bursei atât în Bucureşti, cât şi în ţară, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum şi alte detalii, vor fi anunţate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro) şi pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune organizată la nivel naţional se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în raza cărora au sediul.

Datele de contact pot fi vizualizate la http://www.anofm.ro/contacteaza-ne.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.