3 absenţe în meciul de sâmbătă

3 absenţe în meciul de sâmbătă

Sâmbătă, la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Bădic va lipsi din motive medicale, Sanoh va plăti eliminarea suferită cu FCSB, iar Gallego nu este sigur că va putea reintra.

Disputa cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a IV-a a campionatului, va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00, în deplasare. Antrenorul, Flavius Stoican, spune că nu are probleme serioase de efectiv înaintea duelului din Covasna.

Tehnicianul nu va putea conta în continuare pe Narcis Bădic, cel care nu a jucat deloc în acest sezon ca urmare a unei accidentări suferite la începutul pregătirii de vară. Va lipsi Moussa Sanoh, care este suspendat pentru cartonaşu roşu direct încasat în meciul cu FCSB, după ce l-a lovit pe Momcilovic în finalul partidei. Absent în ultima rundă, Adrian Gallego, are şanse de a fi prezent pe teren la Sfântu Gheorghe. „Gallego a avut probleme musculare vinerea trecută, înainte de meciul cu FCSB. Din analizele efectuate se pare că nu este nimic grav. El lucrează pentru a se  reintegra în echipă, vom vedea dacă va ajunge la nivelul optim până sâmbătă. Sunt ceva şanse de a evolua în disputa cu Sepsi”, a declarat directorul sportiv al Politehnicii, Tibor Selymes.

Restul jucătorilor au depăşit problemele medicale pe care le-au avut. „Pîrvulescu, care nu a făcut parte din lotul cu care am abordat disputa cu FCSB, a lucrat normal după ce săptămâna trecută a avut mici probleme. Este apt de joc. La fel şi Cioinac, care s-a simţit rău în timpul partidei cu bucureştenii, fiind schimbat la pauză”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.