4 accidente cumplite într-o singură zi în Neamț. Au fost 11 victime

4 accidente cumplite într-o singură zi în Neamț. Au fost 11 victime

4 accidente deosebit de grave au avut loc în ziua de sâmbătă, 3 februarie, în județul Neamț. Unul dintre ele a avut loc pe strada Petru Movilă din Piatra Neamț, iar celelalte trei la Girov, Costișa și Vânători.

O femeie de 37 de ani, soția unui ofiter SAS din cadrul IPJ Neamț, a provocat un accident deosebit de grav pe strada Petru Movilă din Piatra Neamț, în urma căruia și-a pierdut viața.

Femeia pierdut controlul direcției de mers și a intrat pe contrasens, unde s-a tamponat violent cu un SUV Mercedes care circula regulamentar. În urma accidentului au mai rezultat alte 3 victime: șoferul Mercedesului (patronul firmei Dolinex), soția și fiul acestora.

La Girov, o tânăra de 26 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, șoferul acestuia, de 74 de ani, și o pasageră fiind răniți grav.

La Costișa, un șofer a avut nevoie de îngriijiri medicale după o tamponare.

La Vânători, în zona pensiunii Braniște, un barbat a decedat, un altul a fost rănit grav și doi pasageri dintr-unul dintre autoturismele implicate au fost răniți. Bărbatul decedat era din Vânători Neamț și avea 53 de ani. Șoferul celui de-al doilea autoturism era din Suceava.accident-vanatori-2accident-vanatori-3accident-girov-1accident-girov-2

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.