51 percheziții domiciliare în acest moment

51 percheziții domiciliare în acest moment

În această dimineața, începând cu ora 06:00, polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui au declanșat o acțiune pentru destructurarea unei rețele infracționale care avea preocupări pe linia contrabandei cu produse din tutun.

În acest moment, sunt în desfășurare 51 de percheziții domiciliare la mai multe locații de pe raza județelor Vaslui și Galați și 27 percheziții la autoturisme folosite de către suspecți în activitatea infracțională.

La percheziții participă lucrători din cadrul tuturor structurilor Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași și 40 jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, urmând a fi puse în aplicare 46 mandate de aducere la audieri.

Documentarea activității infracționale a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentul Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Vaslui.

Cercetările în cauză continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.