6 accidente cumplite în această după-amiază, la Botoșani

6 accidente cumplite în această după-amiază, la Botoșani

Nu mai puțin de 6 accidente, unul mai grav decât altul, au avut loc în această după-amiază în județul Botoșani.

Unul dintre accidente a avut loc la ieșirea din localitatea Victoria-Stăuceni spre Trușești. O ambulanță a fost lovită de un VW Golf, al cărui șofer, de 61 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. După impact, ambulanța a intrat în șanț. Dar, lucrurile nu s-au oprit aici. Un VW Passat, care circula în spatele Golfului, nu a putut opri la timp și a izbit Golful, care, la rândul lui, a ieșit din decor. Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Un al doilea accident a avut loc la Copălău, unde o dubiță a intrat într-un cap de pod. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile carosabilului, mașina a derapat, s-a răsturnat pe o parte și a ajuns în capul de pod. Conform primelor informații, nu s-au înregistrat răniși grav.

O Dacia Logan, aparținând Poliției, care circula dinspre Dorohoi spre Brăiești, a derapat și a ajuns cu roțile din spate în șanț. Accidentul a avut loc la Dealul Mare.

O altă mașină a Poliției, tot o Dacia Logan, în timp ce se deplasa spre un accident care a avut loc pe drumul Botoșani – Ștefănești, la ieșirea din Drislea, a derapat și a ajuns în șanț.

Un accident extrem de grav a avut loc tot în localitatea Drislea, unde un șofer de 49 de ani, pe fondul unui carosabil acoperit de zăpadă, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe cupolă. În mașină se afla și un copil de 14 ani, care a fost rănit. Deocamdată, nu se știe cu exactitate care este starea sa.

Un alt accident extrem de grav a avut loc în localitatea Brăești. 3 persoane au fost rănite, 2 dintre ele fiind încarcerate, după ciocnirea a 3 mașini: un Mercedes, un Golf și o Dacia Duster. Potrivit martorilor, mașina VW Golf 4, care venea dinspre Botoșani, a derapat, a intrat pe contrasens, a fost lovită de Mercedesul care circula regulamentar, iar acesta, la rândul său, a fost izbit de o Dacia Duster care circula în spatele său. Circulația pe drumul Brăești – Leorda a fost blocată, pe ambele sensuri de mers, timp de mai multe ore. La fața locului a fost necesară prezența unui echipaj TIM SMURD. Încarcerați au fost șoferul din Mercedes și cel din Golf.accident-botodani-feb-1accident-botosani-feb-2accident-botosani-feb-3accident-botosani-feb-4accident-botosani-feb-5accident-botosani-feb-5

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.