6 accidente în 14 zile la Milișăuți. Imaginile dezastrelor

De la începutul lunii decembrie, nu mai puțin de 6 accidente au avut loc în localitatea Milișăuți din județul Suceava. Cu sau fără victime, acceste evenimente rutiere plasează localitatea suceveană în topul zonelor din România cu cele mai multe accidente

Duminică, 3 decembrie. Un sșofer s-a dat peste cap cu mașina pe care o conducea. Din fericire, nu au existat răniți grav.

Joi, 7 decembrie. O femeie și un copil au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un gard. Femeia, de 38 de ani, conducea mașina pe DN 2H, pe direcția de deplasare Rădăuți – Suceava, și, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a părăsit partea carosabilă, a pătruns ăe acostament, după care a acroșat cu partea stângă față un stâlp de beton. Un mașină se mai afla un minor de 2 ani. Ambii pasageri au fost duți la spital.

Joi, 14 decembrie. Un BMW a intrat într-un microbuz. Șoferul BMW-ului, de 23 de ani, nu a păstrat distanța legală față de autoutilitara din fața sa, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat accidentarea unui tânăr de 27 de ani, pasager în BMW.

Vineri, 15 decembrie. Doi soți au ajuns cu mașina într-un gard. Din fericire, amândoi au scăpat cu bine, însă mașina a fost crunt avariată.

Sâmbătă, 16 decembrie. Un șofer a intrat cu mașina într-un gard, urmarea fiind o mașină făcută acordeaon.

Sâmbătă, 16 decembrie. Două mașini s-au ciocnit puternic, 4 persoane fiind implicate în accident. Toți 4 au refuzat transportul la spital, însă în zonă au venit mai multe echipaje de ambulanță, SMURD și poliție.milisauti-1milisauti-2milisauti-3milisauti-4milisauti-6milisauti-5

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.