A aterizat de la Londra direct în Penitenciarul Iaşi

A aterizat de la Londra direct în Penitenciarul Iaşi

Unul dintre membrii clanului Tănasă, dat în urmărire naţională şi internaţională în urma unei condamnări pentru trafic de minori, a fost prins de poliţişti pe Aeroportul Iaşi.

Robert Tănasă a coborât dintr-o aeronavă care a venit de la Londra, fiind prins şi dus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi.

În vârstă de 33 de ani, Robert este membru al clanului Tănasă, şi era dat în urmărire naţională şi internaţională, după ce a fost condamnat de Tribunalul Iaşi pentru trafic de minori şi aderarea sau sprijinirea unui grup infracţional organizat.

A fost preluat de pe Aeroportul Iaşi şi a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, pentru executarea pedepsei”, a declarat, pentru AGERPRES, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Robert Tănasă s-a ascuns timp de mai mulţi ani, pentru a nu executa pedeapsa de 9 ani închisoare la care a fost condamnat de Tribunalul Iaşi pentru trafic de minori şi aderarea sau sprijinirea unui grup infracţional organizat.

În fapt s-a reţinut că, împreună cu alţi cinci bărbaţi a constituit un grup infracţional organizat, care a funcţionat în perioada 2001-2006, în care fiecare membru avea roluri distincte, precis determinate în vederea săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori şi de persoane. Pentru prinderea infractorului poliţiştii ieşeni au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat transmis de către poliţiştii ieşeni.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.