A fost reținut cel care l-a băgat pe bărbatul din Vaslui în comă

A fost reținut cel care l-a băgat pe bărbatul din Vaslui în comă

Poliţiştii din Vaslui au reţinut un tânăr de 19 ani, care, în cursul dimineţii de duminică, 31 iulie, a bătut în stradă un bărbat de 24 de ani care a ajuns ulterior în stare gravă la spital, cu fracturi multiple de mandibulă.

Anchetatorii au stabilit că vasluianul de 19 de ani a reacţionat violent în urma unui schimb de replici pe care l-a avut cu tânărul de 24 de ani într-un taximetru. În fapt, în maşină s-a urcat iniţial viitoarea victimă a conflictului, bărbatul din Văleni fiind luat, împreună cu prietena sa, de pe traseu de către taximetrist. „Când victima a ajuns la destinaţie şi a coborât din autoturism, celălalt pasager al taxiului a coborât şi a început să-l lovească, după care acesta a părăsit zona. Tânărul de 24 de ani, rămas în stare de inconştienţă, a fost observat de către un trecător, care a solicitat ambulanţa şi intervenţia poliţiştilor”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui pentru News.ro.

Transportată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, victima a fost transferată la o clinică din Iaşi, cu elicopterul SMURD.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de loviri sau alte violenţe, urmând să fie propus pentru arestare preventivă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.