A încercat cu ouă şi mere, dar nu a mers. Acum a trecut la cele sfinte!

A încercat cu ouă şi mere, dar nu a mers. Acum a trecut la cele sfinte!

Văzând, probabil, că aluziile (vizuale) cu tentă pornografică nu mai au căutare (o fi îmbătrânit şi ea de acum, scuze!), Elena Udrea, adică faimoasa Elena Udrea, s-a gândit să se orienteze spre cele sfinte.

Decizia a luat-o în mai puţin de o lună şi ne-a anunţat-o pe Facebook: „Voi urma cursurile de masterat la UBB Cluj Napoca, Facultatea de Teologie, specializarea Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială. Îmi doresc să pot ajuta şi prin implicare personală pe cei care au probleme de orice natură, să şi le rezolve cu ajutorul credinţei şi al practicii religioase îmbinate cu terapii psihologice tradiţionale…”

Sincer, o înţeleg pe doamna Udrea. După ce a încercat să resusciteze imaginea sexoasă de pe vremea ministeriatului, iar lumea nu a mai reacţionat (de ce oare?), doamna Udrea s-a hotărât să-i ajute „pe cei care au probleme de orice natură…” (tot a lăsat o portiţă de scăpare pentru mere şi ouă) şi să facă masterul la Facultatea de Teologie! Cu alte cuvinte şi-a schimbat strategia (şi abordarea), arătând că „resursele religioase precum rugăciunea, spovedania, lecturi din Biblie, prezenţa în viaţa comunităţii religioase şi la biserică şi postul, pot ajuta la dobândirea Fericirii, orice ar însemna Fericirea pentru fiecare: sănătate, prosperitate, succes profesional, iubire etc”.

Cuvinte mari ieşite din gura celei care:

– pe 3 septembrie posta o poză cu nişte ouă prin care învârtea (cică făcea omletă)!

– pe 17 septembrie ţinea două mere în mână!

– pe 18 septembrie poza alături de o capră! Plus o poză cu ciobanul „drepţi”!

Dar, nu disperaţi. Elena Udrea nu a uitat de unde a plecat, motiv pentru care înfiinţează şi „Institutul Fericirii” (…) „alături de preoţi, psihologi, consilieri de dezvoltare personală şi gândire pozitivă etc”, pentru că „Un popor poate fi salvat prin credinţă şi gândire pozitivă”. Aşa zicem şi noi, doar că nu suntem de acord cu încheierea: „Dacă liderii lui gândesc pozitiv şi au ei înşişi credinţă şi pot astfel să îi inspire şi să îi ajute pe oameni”. Nu suntem de acord din simplul motiv că Elena Udrea a fost orice la viaţa ei, mai puţin „lider”!

Oricum, încheierea postării de pe pagina de Facebook face tot timpul pierdut (cu citirea postării şi scrierea textului de faţă): „Doamne ajută! Fericire!” Mai ziceţi ceva dacă mai puteţi…

Citeşte şi „Ziarul de Iaşi, Adevărul şi dentologia!”

elena-udrea-1elena-udrea-2elena-udrea-3elena-udrea-4

Sursa imaginilor: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.