A lovit 4 copii cu mașina și a fugit de la locul accidentului

A lovit 4 copii cu mașina și a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 26 de ani din Vrancea s-a urcat băut la volan şi fără permis, iar la un moment dat a acroşat 4 adolescenţi care circulau pe marginea drumului naţional 11 A, pe raza comunei Urecheşti, judeţul Bacău.

Potrivit poliţiştilor din Bacău, şoferul a fugit de la locul accidentului.
„Tânărul în cauză, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Urecheşti, a efectuat o manevră de mers înapoi fără să se asigure şi a acroşat patru pietoni care se deplasau pe DN 11 A, părăsind locul accidentului fără acordul Poliţiei. Cele patru victime, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au prefcizat polişiştii.

Din verificări a rezultat că tânărul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În plus, era băut.

„În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,33 miligrame alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, mai arată polişiştii.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.