A luat-o la ocazie, dar nu s-a așteptat să-i facă asta

A luat-o la ocazie, dar nu s-a așteptat să-i facă asta

Pățania prin care a trecut un bărbat care a luat o tânără la ocazie s-ar putea să le fie învățătură de minte tuturor celor care vor să facă un gest… „omenesc”!

Duminică, 20 august, un bărbat a sunat la 112 și a reclamat faptul că a oprit mașina și a luat cu el o tânără care susținea că se simte rău. „Ulterior, bărbatul ar fi oprit mașina să cumpere o sticlă de apă și a lăsat cheile în contact. Când a revenit a constatat că tânăra fugise cu mașina”, precizează Inspectoratul General al Poliției Române.

La ora 16:15 mașina în cauză a fost văzută pe autostrada A1, la kilometrul 56, unde ar fi acroșat ușor un alt autoturism, conducătorul auto continuându-și drumul, ulterior fiind oprită la km 12 de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale (BAMS). În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că tânăra, de 28 de ani, din Albota, județul Argeș, aflată la volan, avea 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor a rezultat că femeia este o „prietenă” mai veche a polițiștilor rutieri, ea având permisul anulat încă de anul trecut.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.