A murit strivit de propria mașină!

A murit strivit de propria mașină!

Un bărbat de 64 de ani a murit strivit de propria mașină, duminică după-amiază, după ce a încercat să o oprească în momentul în care a luat-o la vale pe un sector de drum în pantă.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Corodești, județul Vaslui, atunci când șoferul se îndrepta spre casă împreună cu soția sa. La un moment dat, pe un sector de drum în pantă, cei doi au coborât din autoturism, fără ca acesta să fie, cel mai probabil, asigurat cu frâna de mână.

Bărbatul a rămas blocat sub mașină după ce aceasta a trecut peste el în momentul în care a încercat să o oprească din mers întrucât se pusese singură în mișcare.

„Când a observat că autovehicul s-a pus în mișcare, bărbatul de 64 de ani s-a dus în spatele acestuia, încercând să-l oprească cu mâinile. Din păcate, șoferul a căzut, astfel încât mașina a trecut peste el, rămânând blocat sub aceasta”, conform primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui.

Soția bărbatului a sunat după ajutor la 112, la caz fiind trimise o autospecială de descarcerare a ISU Vaslui, precum și o ambulanță.

Șoferul a fost scos de sub mașină, însă, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.