Accident cumplit în această dimineață. Au plonjat cu mașina de la o înălțime de 10 metri

Accident cumplit în această dimineață. Au plonjat cu mașina de la o înălțime de 10 metri

Un accident extrem de grav a avut loc în această dimineață la Milișăuți, județul Suceava.

Un bărbat de 45 de ani a murit, iar alți doi oameni, șoferul de 38 de ani și un pasager de 22 de ani, au fost răniți după ce camioneta în care se aflau a căzut de pe un pod de la aproximativ 10 metri.

„Autovehiculul a căzut în albia râului Suceava, la o diferență de nivel de aproximativ 10 metri, iar în interiorul mașinii se aflau trei persoane. Două dintre ele s-au autoevacuat, însă cea de-a treia a rămas încarcerată, în stare de inconștiență. La fața locului s-au deplasat Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Rădăuți, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Intervenția pentru descarcerarea victimei a fost una dificilă, întrucât atât accesul către autovehicul, cât și poziția în care acesta era răsturnat a necesitat un efort susținut din partea salvatorilor pentru operațiunile de extragere”, au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Cei doi răniți sunt conștienți și au fost preluați de echipajele de ambulanță și transportați la spital.

Polițiștii susțin că șoferul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei, într-o curbă.accident-3accident-2accident-1

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.