Accident cumplit în această dimineață. Încarcerată, o tânără a murit

Accident cumplit în această dimineață. Încarcerată, o tânără a murit

Două autoturisme s-au izbit frontal, în această dimineaţă, în localitatea Preluca, pe DN 15 care face legătura între Piatra Neamţ şi Bicaz, rezultând trei victime, dintre care una a murit, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Adrian Rotaru.

Una dintre victime era încarcerată, a mai menţionat sursa citată.

„În urma accidentului au rezultat trei victime, toate de sex feminin, din care două conştiente şi una inconştientă. Echipajul SMURD a preluat una dintre victime, iar celelalte două au fost preluate de ambulanţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Unul dintre autoturismele implicate în accident a ajuns, în urma coliziunii, în curtea unei locuinţe.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.

Din cercetările la fața locului s-a stabilit că o tânără de 30 de ani se afla la volanul unui autoturism pe direcția Bicaz – Piatra-Neamț, pe DN 15. În localitatea Preluca ar fi pierdut direcția de mers pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. S-a răsturnat și autoturismul a fost proiectat în curtea unui cetățean. Din accident a rezultat decesul femeii aflate la volan. Aceasta era însoțită de alte două persoane, o tânără de 16 ani și o femeie de 40 de ani, preluate și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Încă nu se cunoaște starea celor două victime.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.