Accident cumplit în această dimineaţă!

Accident cumplit în această dimineaţă!

În urma unui accident care a avut loc în această dimineaţă, la Ilişeşti, judeţul Suceava, 5 persoane au ars într-o mașină care a luat foc.

În accident au fost implicate două autoturisme și un camion. Unul dintre autoturisme, un Audi, a luat foc după impact. În Audi erau 5 tineri care se întorceau de la un club din Suceava. Se pare că accidentul a fost produs chiar de șoferul autoturismului Audi, un tânăr de 26 de ani, din Gura Humorului, care a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism și un camion.

Din celelalte două vehicule au fost trei persoane rănite, una fiind transportată la spital, iar celelalte două primind îngrijiri medicale la fața locului.

„La fața locului, s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o autospecială de stingere. La sosirea echipajelor, autoturismul care a luat foc ardea în totalitate, iar după ce incendiul a fost stins, în interior au fost identificate trupurile a 5 persoane, din nefericire, carbonizate”, afirmă reprezentanții ISU Suceava.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.