Accident cumplit în Neamț. 5 mașini au fost implicate. FOTO

Accident cumplit în Neamț. 5 mașini au fost implicate. FOTO

Un taximetrist de 60 de ani a fost ranit grav sâmbătă, 18 noiembrie, în intersecția de la Doina, județul Neamț.

Aflat la volanul unei Dacii Duster, taximetristul, din Piatra Neamț, a trecut prin intersecție fără să se asigure și fără să reducă viteza, neacordând prioritate unei autoutilitare Mercedes care venea dinspre Roznov. Drept urmare, taximetristul a fost izbit în plin, în partea laterală dreapta.

Autoutilitara era condusă de un șofer din Suceava și transporta două mașini.

După impact, ambele mașini au ajuns pe câmp, lovind și o mașină de teren care staționa. Autoutilitara s-a răsturnat, iar în total 5 mașini au fost avariate.

Șoferul și un pasager din autotutilitara Mercedes au suferit leziuni ușoare și au primit îngrijiri medicale la fața locului, în timp ce taximetristul a fost grav rănit la cap, fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.accident-neamt-2accident-neamt-3accident-neamt-4accident-neamt-5accident-neamt-6accident-neamt-7

Un comentariu la "Accident cumplit în Neamț. 5 mașini au fost implicate. FOTO"

  1. Anonim   19/11/2017 at 1:09 pm

    Acest taximetrist nu a acordat prioritate niciodată in trafic!!!! Am zis de multe ori ca nu știe regulile de circulație! A și dovedit! Păcat ca omoară și alți participanți la trafic!

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.