Accident groaznic în această dimineaţă. 32 de persoane, la spital

Accident groaznic în această dimineaţă. 32 de persoane, la spital

Un autobuz în care se aflau 33 de pasageri s-a răsturnat, luni dimineaţă, la ieşirea de pe Autostrada A1, către zona industrială a oraşului Sibiu.

Din primele informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) se pare că 32 de persoane vor fi transportate la spital.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că o singură persoană este în stare gravă, restul fiind în afara oricărui pericol.

Conform Poliţiei Sibiu, şoferul unui autobuz care făcea o cursă pentru o societate şi în care se aflau 33 de pasageri a pierdut controlul direcţiei, iar autovehiculul a intrat în glisiera de pe partea stângă a drumului şi s-a răsturnat în afara şoselei.

La faţa locului s-au deplasat 5ambulanţe SMURD şi 3 ambulanţe ale Serviciului Judeţean, precum şi o autospecială de descarcerare.

Mai multe persoane primesc îngrijiri la faţa locului, fiind conştiente, arată primele informaţii furnizate de reprezentanţii Poliţiei şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Reprezentanţii ISU au anunţat că, în total, 32 de oameni vor fi duşi la spital. Astfel, 26 de persoane vor fi transportate la Spitalul Judeţean din Sibiu, iar celelalte şase vor fi duse la Spitalul Militar. Ei au precizat că una dintre victime are un traumatism toracic, iar ceilalţi 31 de oameni preluaţi de ambulanţe au traumatisme minore.

Vom reveni cu amănunte.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.