Accident groaznic în Suceava

Accident groaznic în Suceava

Un accident cumplit a avut loc vineri, 25 august, în localitatea Hordonic de Sus, în județul Suceava, pe DN2E, un șofer cu un BMW acroșând o autoutilitară Mercedes.

Un șofer de 24 de ai, din Iaslovăț, aflat la volanul unui BMW, conducea dinspre Marginea spre Voitinel. La un moment dat, dintr-un drum lateral a ieși o autoutilitară Mercedes, condusă de un șofer de 27 de ani din Horodnic de Sus. Acesta din urmă nu a acordat prioritatea BMW-ului, care a acroșat autoutilitara în partea stânga spate, după care a fost proiectat într-un podeț din beton.

Șoferul și doi pasageri din BMW au suferit mai multe leziuni și au fost transferați la Spitalul din Rădăuți.

Șoferul Mercedesului nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

2 comentarii la "Accident groaznic în Suceava"

  1. Moisiuc Andrei   25/08/2017 at 9:49 pm

    Pacat si de mass-media noastra corupta!

    Răspunde
  2. Moisiuc Andrei   25/08/2017 at 9:47 pm

    Eu am ajuns la accident chiar dupa aprox 1 minut,soferul era incarcerat in masina,cumnatul meu si cu vecinii din zona i-au taiat centura la sofer si au scos pe ceilalti doi din masina,eu am video si foto de la accident,doi martori au spus ca baiatul cu BMW-ul avea viteza foarte mare(180kmh) sa zicem ca nu o fi avut poate chiar atat dar daca mergeau legal sau chiar cu 80kmh puteau sa evite dar au avut mult peste 100. Pacat ca se face mârşăvii cu militia noastra si pune vina pe saracul baiat care nu avea cum sa-l vada pe cel cu BMW care conducea prea tare si mai ales ca in zona sunt văi si nu e foarte buna vizibilitate cand circuli cu peste 100 si ceva la ora. Pacat de tara noastra condusa de corupti.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.