Accident groaznic produs de un tânăr care avea permis de numai 3 luni

Accident groaznic produs de un tânăr care avea permis de numai 3 luni

Doi adolescenţi de 16 şi 17 ani, din localitatea băcăuană Fundu Tutovei, au fost accidentaţi mortal de o maşină condusă de un şofer începător, în vârstă de 18 ani.

Ce doi copii mergeau pe marginea drumului naţional DN 2F. De asemenea, un pasager a fost grav rănit, după ce autoturismul s-a răsturnat pe câmp.

Accidentul s-a petrecut în afara localităţii Fundu Tutovei, de pe drumul naţional DN 2F Vaslui – Bacău, după ce şoferul de 18 ani, care avea permis de conducere de mai puţin de trei luni, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii într-o curbă la dreapta. Astfel, autoturism a intrat în derapaj şi i-a lovit pe cei doi pietoni, de 16 şi 17 ani, care mergeau pe acostamentul şoselei, iar apoi s-a răsturnat într-un lan cu porumb.

„În urma accidentului, a rezultat decesul celor doi minori şi rănirea gravă a pasagerului din dreapta faţă a autoturismului, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Bacău, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă”, a declarat Cătălina Crețu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.