Accident groaznic. Unul dintre pasageri a murit. Șoferul este în stare gravă

Accident groaznic. Unul dintre pasageri a murit. Șoferul este în stare gravă

Un Opel s-a tamponat frontal cu un camion încărcat cu bușteni. Accidentul a avut loc sâmbătă seara în satul Păun, comuna Pipirig, județul Neamț.

Opelul se deplasa dinspre Petru Vodă spre Târgu Neamt, iar într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului ud, șoferul a pierdut controlul mașinii, ajungând pe contrasens.

În mașină se aflau 4 persoane, 2 bărbați și 2 femei.

Una dintre victimele accidentului de la Pipirig a decedat la spital. Este vorba despre o femeie de 54 de ani din județul Vaslui, pasageră pe bancheta din spate a Opelului.

Șoferul mașinii Opel, un bărbat de 39 de ani, din comuna Oniceni, este în stare gravă.

Celelalte două persoane din Opel au fost rănite: un bărbat de 43 de ani din Galați, pasager pe locul din dreapta față, și o femeie de 67 de ani, din Bozieni, județul Neamt.

Șoferii celor două autovehicule implicate în accident nu consumaseră alcool înainte să urce la volan.

Cauza accidentului nu a fost stabilită cu exactitatee deocamdată, însă, conform martorilor, șoferul Opelului ar fi pierdut controlul direcției de mers pe o porțiune de drum cu denivelări foarte mari.

Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.accident-pipirig-1accident-pipirig-3accident-pipirig-4

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.