Accident la Cucorăni. Mașină dată peste cap. Un pasager a luat-o la fugă

Accident la Cucorăni. Mașină dată peste cap. Un pasager a luat-o la fugă

4 tineri au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la spital după ce s-au răsturnat cu mașina la Cucorăni, Botoșani.

A.G., de 24 de ani, se afla la volanul unui Renault și mergea dinspre Botoșani spre Bucecea, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul mașinii, care a intrat în derapaj și apoi s-a răsturnat.

În Renault, în afară de șofer, mai erau 3 tineri. După accident, pasagerul de pe scaunul din dreapta a luat-o la fugă pe câmp, fiind găsit ulterior de salvatori.

Cei 4 tineri au avut foarte mult noroc, deoarece în zonă se afla o ambulanță care transporta un bolnav de la Dorohoi la Botoșani și au putut primi ajutor.

Unul dintre pasageri, aflat pe bancheta din spate, a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția echipajului de specialitate de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

Accidentul a fost atât de violent încât o roată ajunsese la câțiva metri de mașină, o alta era sub autovehicul, iar turela era spartă complet. Ambele airbaguri din față s-au declanșat, iar mașina se afla cu față în direcția inversă celei ce deplasare.

Polițiștii l-au pus pe conducătorul auto să sufle în etilotest, iar rezultatul a arătat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Poliția a deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.