Accident mortal cu o ambulanţă, în Săveni

Accident mortal cu o ambulanţă, în Săveni

Un accident mortal a avut loc duminică în localitataea botoșăneană Săveni.

În timp ce un echipajul de ambulanţă transporta o femeie însărcinată la Botoşani, pe strada Nicolae Iorga din Săveni a surprins o femeie care se angajase în traversare. Izbită de maşină, victima a decedat pe loc. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, care efectuează cercetări.

Martorii la accidentul mortal de la Săveni susţin că bătrâna de 72 de ani, care a fost lovită de salvare s-a aruncat pur şi simplu în faţa ambulanţei care circula în viteză, ambulanţierul neavând nicio şansă de a o evita. Imediat după impact, echipajul, care ducea o gravidă la Botoşani, a preluat victima şi a plecat cu ea în viteză spre cea mai apropiată unitate medicală. Cum rănile femeii erau foarte grave, a fost alertat echipajul de terapie intensivă din Botoşani pentru a veni şi a lua de urgenţă de la Spitalul Săveni. Din păcate, însă, Verginica I. a murit la doar câteva minute de la internare.

Cazul este acum în atenţia poliţiştilor, care încearcă să afle împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier. Una dintre ipotezele luate în calcul este cea a sinuciderii.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.