Accident mortal la Răducăneni

Accident mortal la Răducăneni

Un accident rutier grav a avut loc ieri în localitatea ieșeană Răducăneni.

Reprezentanții Poliției au precizat că circulaţia rutieră este oprită pe DN 28 Albiţa – Iaşi, la kilometrul 111, pe raza localităţii Răducăneni, din cauza unui accident în care au fost implicate două autotrenuri şi un autocamion.

„Pe DN 28 a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10.10, un impact în care au fost implicate două tiruri și un camion. Cele trei vehicule au fost răsturnate, carosabilul fiind blocat pe ambele sensuri. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care două ar fi rămas încarcerate”, a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Oamenii legii au mers la fața locului, unde au făcut măsurători și au demarat cercetările, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea impactului. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă și ucidere din culpă.

De asemenea, acolo au mers și echipaje medicale, pentru a prelua eventualele victime.

„La accidentul rutier din satul Răducăneni s-a deplasat un echipaj de descarcerare grea, două echipaje de prim-ajutor, un echipaj ASAS, un echipaj pe Duster, un echipaj ACPI, un echipaj ATA, un echipaj CBRN, cu 24 de cadre militare. La fața locului au fost găsite trei victime, respectiv o persoană decedată, una încarcerată și conștientă, iar cea de-a treia a fost scoasă înaintea sosirii echipajelor noastre”, a precizat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.