Accident tragic în urmă cu puțin timp. Un șofer a murit. Pericol de explozie

Accident tragic în urmă cu puțin timp. Un șofer a murit. Pericol de explozie

Un grav accident rutier soldat cu decesul unui șofer a avut loc duminică, DN 5, în apropierea localității Uzunu, judeţul Giurgiu.

Pompierii acționează de urgență pentru  prevenirea unei explozii, după ce un TIR încărcat cu amoniu s-a răsturnat pe carosabil.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, în zona localităţii Uzunu a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, un tir încărcat cu azotat de amoniu şi un autoturism. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat.

Potrivit ISU Giurgiu, „Punctul de lucru Călugăreni cu o autospecială cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Giurgiu intervin pe DN 5, în dreptul localităţii Uzunu, după ce un tir încărcat cu azotat de amoniu şi condus de un cetăţean turc a intrat în coliziune cu un autoturism. La faţa locului a sosit şi un elicopter SMURD, dar, din păcate, medicul a constatat decesul şoferului autoturismului, care fusese încarcerat”.

Conform aceleiaşi surse, echipajele ISU aplică toate măsurile pentru evitarea „unei posibile explozii ca urmare a intrării în contact a azotatului de amoniu cu motorina scursă din rezervorul tirului”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.