Acuze dure la adresa lui Victor Ponta

Acuze dure la adresa lui Victor Ponta

După ce în campania pentru parlamentarele de anul trecut, PRU, în frunte cu Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă, susţineau sus şi tare că-l propun pe Victor Ponta (PSD) pentru postul de premier, astăzi lucrurile s-au cam întors la 180 de grade! Bogdan Diaconu îl acuză pe Victor Ponta că a încercat să destabilizeze PRU şi să trimită oamenii către noul partid al lui Daniel Constantin, scrie stiripesurse.ro.

Nu am primit niciun fel de ajutor din partea PSD sau a domnului Dragnea. Avem o relaţie în care există un dialog şi întâlnirile noastre au într-un moment în care se vorbea mult despre ruperea PSD, iar eu am mers să îi ofer garanţii că PRU nu face o astfel de mişcare. Întâlnirile au fost publice, m-aţi văzut şi dumneavoastră că am venit la biroul de la Camera Deputaţilor, nu ne-am întâlnit pe ascuns”, a precizat Bogdan Diaconu, pentru stiripesurse.ro.

În continuare, Diaconu a explicat că Ponta este cel care nu s-a ţinut de cuvânt în relaţia cu PRU. „Este problema domnului Ponta că s-a arătat deranjat. În primul rând, domnul Ponta este cel care este cel care a încurajat acele încercări de destabilizare ale PRU încercând să ducă oameni spre noul partid al lui Daniel Constantin. Chiar discutam despre un proiect comun, un proiect de viitor, dar domnul Victor Ponta nu s-a ţinut de cuvânt, ori cu oameni care nu se ţin de cuvânt nu poţi să construieşti şi să stai la aceeaşi masă”, a spus Diaconu.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.