Adrian Ambrosie: „Fotbal Hebdo a plătit renovarea vestiarelor, noi plătim cantonamentul“

Adrian Ambrosie: „Fotbal Hebdo a plătit renovarea vestiarelor, noi plătim cantonamentul“

Preşedintele CSM Politehnica Iaşi, Adrian Ambrosie, a găsit o explicaţie petru scandalul iscat de obligaţia de a plăti cantonamentul de la Tiraspol, în condiţiile în care partenerul Fotbal Hebdo îşi asumase această cheltuială.

Şeful grupării ieşene a precizat că în condiţiile în care partea moldoveană a achitat lucrările de renovare de la stadion, clubul din copou trebuie să-şi asume stagiul de pregătire de la Tiraspol.

„Lucrările de renovare trebuiau plătite imediat, iar cantonamentul putea fi achitat când ne intrau banii în cont, ceea ce s-a şi întâmplat. Partenerii noştri au renovat vestiarele pentru gazde şi oaspeţi în totalitate (băi, bazine, mobilier, etc), sală antidoping, vestiar arbitri, cabinet medical, sală de mese cât şi renovarea completă a mini-hotelului de cantonament al echipei. Toate aceste lucrări au costat peste 40 de mii de euro, sumă justificată de facturile prezentate de Fotbal Hebdo. În ceea ce priveşte cantonamentul echipei, preţul total a fost de aproximativ 39.000 de euro. Ar fi putut să ne coste undeva în jur de 28.000 de euro, dar costurile au crescut din cauza controalelor medicale pe care am ales să le facem, dar şi de achiziţia unor opţiuni extra care au constat în anumite proceduri care i-au ajutat pe jucători să se refacă mai bine şi mai repede“, a declarat Adrian Ambrosie.

Oficialul formaţiei ieşene a ţinut să-şi ceară public scuye pentru lipsa de comunicare care a dus la ideea că Fotbal Hebdo ar fi promis că va achita cantonamentul de la Tiraspol, iar acum clubul trebuie să dea acei bani.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.