Adrian Ambrosie: „Vom fi o nucă tare în play-off“

Adrian Ambrosie: „Vom fi o nucă tare în play-off“

Președintele CSM Politehnica Iași, Adrian Ambrosie, a declarat că gruparea pregătită de Flavius Stoican va face o figură frumoasă în play-off.

„Vom juca fără presiune în play-off, vom fi o nucă tare până la finalul sezonului. În prima parte a campionatului am dovedit că ştim să jucăm împotriva echipelor puternice, dovadă victoriile cu FCSB, Dinamo, Astra. Ne vom juca şansa până la capăt, nu vom face figuraţie. Avem de luat o revanşă faţă de echipele care ne-au învins de două ori, Craiova, CFR Cluj şi Viitorul, dar ne vom bate pentru a câştiga şi în faţa celorlalte echipe. Luăm fiecare meci în parte şi încercăm să terminăm chiar mai sus de locul 6”, a spus Adrian Ambrosie.

Oficialul formației ieșene şi-a felicitat jucătorii şi staff-ul: „Am avut încredere în staff încă de la început şi am format un lot valoros de jucători. Pe lângă jucătorii experimentaţi cum sunt Andrei Cristea, Frăsinescu, Mihalache, Bosoi, pe lângă ieşenii noştri Bădic, Panţîru, Chelaru şi ceilalţi tineri am reuşit să completăm lotul cu câţiva jucători valoroşi din campionatul intern şi din străinătate cu care, iată, am reuşit această performanţă.”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.