Adrian Christescu, sfat pentru șeful de la „Ziarul de Iași”: „Tony, dragă, plătește-l pe reporterul tău în lei vechi”!

Adrian Christescu, sfat pentru șeful de la „Ziarul de Iași”: „Tony, dragă, plătește-l pe reporterul tău în lei vechi”!

Un articol apărut luni, 31 iulie, în „Ziarul de Iași” și intitulat „O liotă de neica nimeni vrea să conducă principala legătură a Iaşului cu Occidentul” a stârnit o multitudine de comentarii atât pe site-ul gazetei, cât și pe Facebook.

În articol se vorbea despre „Lista scurtă a candidaților pentru un loc în Consiliul de Administrație al Ae­roportului ieșean”, care a fost „publicată cu întârziere la finele săptămânii trecute” și care „cuprinde 16 nume” împărțite în două categorii. Pe această listă apar o fostă jurnalistă BZI, foști aleși rămași fără mandate, un universitar specializat, fiica unui vice al Consiliului Județean, nume necunoscute, dar și cunoscutul om de afaceri și fost membru PNL Adrian Christescu.

Vădit deranjat de modul în care ziaristul de la „Ziarul de Iași” a conceput articolul, Adrian Christescu a avut un comentariu extrem de interesant la cele scrise. Reproducem integral acest comentariu:

„Nu știu ce meserie are domnul Meșniță (autorul articolului este Radu Meșniță – n.r.) sau ce calificări a dobândit de-a lungul existenței sale dar, cu siguranță, deontologia de ziarist va fi greu de atins în lipsa unui minimal bun simț! Când sunt etichetat drept neica nimeni de un individ care nu mă cunoaște și nu a avut curiozitatea de a se informa asupra activității mele mă gândesc că e momentul să-i dau un sfat domnului Hrițac:

-Tony, dragă, plătește-l pe reporterul tău în lei vechi. Se găsesc la anticari, nu costă  mult și, cu siguranță, ziaristul lui pește nu a aflat de cei noi”!

Comentariile sunt de prisos, dar așteptăm, totuși, reacția șefului de la „Ziarul de Iași”!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.