Aerostar Bacău face angajări pentru Centrul din Iași

Aerostar Bacău face angajări pentru Centrul din Iași

Compania băcăuană Aerostar a publicat anunțurile pentru angajări de personal la Centrul de mentenanță a avioanelor civile de la Iași. 

În primă fază, societatea scoate la concurs posturi de ingineri cu specializarea inginerie aerospațială, mecanică, electronică și electrotehnică și cu disponibilitate de relocare pentru o perioadă de minimum doi ani în Bacău pentru formare profesională.

De asemenea, compania angajează muncitori calificați în meseriile mecanic, electrician și electronist sau muncitori necalificați în vederea formării profesionale prin programe de ucenicie în meseriile lăcătuș pentru construcții de structuri de aeronave, mecanic de aeronave și electromecanic de instalații și aparatură de bord la aeronave.

Doritorii pot depune o cerere însoţită de C.V. prin e-mail la adresa: aerostar@aerostar.ro, prin fax la nr. 0234/572259, 0234/572582 sau direct la sediul societăţii din Baciu, str. Condorilor nr. 9.

Aerostar a concesionat în Iași, anul trecut, un teren de 16.000 mp pentru o perioadă de 49 de ani, destinat construirii unui hangar pentru mentenanța avioanelor civile de tip Airbus 320 și Boeing 737.

 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.