Afişul Bodea continuă campania electorală

Afişul Bodea continuă campania electorală

Recunosc. Am devenit fan PNL. Dar nu orice fel de PNL, ci al PNL Iaşi. Au oamenii ăştia o capacitate de a-şi da cu stângul în dreptul demnă chiar şi de invidia mea.

O nouă postare pe Facebook, tărâmul în care nu-ţi dai seama dacă vorbeşti cu un om real, cu o maimuţă, o marionetă sau un afiş, mi-a arătat că dacă ai voinţă poţi face orice. Ca o paranteză, era pe vremuri o reclamă la Adidas, cică „dacă vrei, poţi”! Ei, ăştia de la PNL Iaşi vor. Şi cică pot. Atât doar că de fiecare dată le lipseşte candidatul pe care să-l promoveze.

Revenind la postare, ea suna cam aşa Team Bodea a avut un week-end plin de întâlniri constructive în colegiile Municipiului Iaşi. Adevărata schimbare vine din determinarea fiecăruia dintre noi şi din implicarea în viaţa comunităţii!”

Aşa e, adevărata schimbare vine din implicarea în viaţa comunităţii. Implicare ce, spun eu, ar presupune şi o prezenţă fizică. Pe principiul, dacă tot participăm, să ne şi băgăm! De fapt, cred că bancul ală cu participă, dar nu se bagă era puţin altfel… Nu mai contează!

Ideea este că „team Bodea”, în frunte cu senatoarea Mihaela Popa, cutreieră oraşul (se pare că şi barurile) încercând să prezinte candidatul PNL la Primăria Municipiului Iaşi. Care candidat există, dar lipseşte cu desăvârşire, fiind preocupat, cum e şi normal, de viaţa personală! Acum, sincer, nu-şi dă nimeni seama că acest candidat este un afiş, diferenţa fiind insesizabilă, dar parcă pentru activul de partid un om în carne şi oase e mai uşor de mângâiat în comparaţie cu un carton slinos! Mai mult, poţi chiar şi să bei o cafea cu ea, pe când cu un afiş ce poţi face? Nici pe post de hârtie igienică nu-l poţi folosi…

Să nu fim, totuşi răi, şi să-i ţinem pumnii afişului Bodea. Nu de alta, dar sună aşa frumos „team Bodea”!!!

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.