Ajutaţi de Rusandu, clujenii s-au impus lejer la Iaşi

Ajutaţi de Rusandu, clujenii s-au impus lejer la Iaşi

Formaţia CSM Politehnica Iaşi a fost învinsă sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-2 (0-2), de CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a IV-a.

Ieşenii încep curajos partida şi Platini şutează slab, din poziţie bună. În minutul 18, Sin pătrunde în careu, pe partea stângă, cade în urma unui contact cu un adversar, dar Rusandu consideră că a fost simulare. După numai patru minute, la o fază identică în careul ieşean, acelaşi Rusandu acordă penalty pentru clujeni. Execută perfect Culio, cu bara, şi oaspeţii deschid scorul. Ieşenii resimt şocul şi în minutul 33, Hoban dublează avantajul clujenlor, după un corner executat bine de Deac.

Cu un avans de două goluri, clujenii fac pasul înapoi şi le lasă ieşenilor posesia. Kizito şi Platini rulează în gol, astfel că actul secund este unul anost, fără ocazii mari de gol.

În urma acestui insucces, elevii lui Flavius Stoican rămân fără gol marcat în acest sezon. Singura reuşită din dreptul grupării din dealul Copoului a venit la Chiajna, după un autogol a lui Feussi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.