Ajutoare pentru încălzirea locuinței

Ajutoare pentru încălzirea locuinței

Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Comunitară, primește de pe 3 octombrie solicitările pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei.

Pentru acordarea ajutoarelor de încălzirea locuinţei cu agent termic în sistem centralizat, beneficiarii trebuie să se încadreze în venituri între 0 și 786 lei/membru de familie pentru familii și între 0 și 1.082 lei pentru persoana singură. Compensaţia se acordă prin acoperirea unui procent din consumul real de agent termic, în funcţie de venitul mediu pe membru de familie sau persoană singură.

Pentru acordarea ajutoarelor de încălzirea locuinţei cu gaz metan, energie electrică, lemne sau combustibili solizi, solicitanții trebuie să se încadreze în venituri de 0 – 615 lei/membru de familie.

Sumele provenite din acordarea alocaţiei pentru susţinerea familiei, din acordarea alocaţiei de stat pentru copii, bugetul personal complementar, ajutoarele de stat acordate producătorilor agricoli începând cu anul 2010, bursele de studiu şi bursele sociale din cadrul Programului naţional de protecţie socială „Bani de liceu” sau veniturile obţinute din activităţile cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri nu se iau în calcul la stabilirea venitului total al familiei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.