Al 50-lea magazin H&M se deschide la Iaşi

Al 50-lea magazin H&M se deschide la Iaşi

Iulius Mall aduce de săptămâna aceasta pentru ieşeni un nou magazin H&M, de unde aceştia îşi pot achiziţiona noutăţile în materie de modă.

Lansarea marchează şi o premieră pentru Iaşi, retailerul vestimentar aducând pentru prima dată în oraş şi linia sa de produse Divided, care conţine piese vestimentare cu un design conceput special pentru segmentul de vârstă de adolescenţi şi tineri, respectiv 16-25 de ani.

Aşteptăm cu interes deschiderea noului nostru magazin din Iaşi, din cadrul Iulius Mall, ca reacţie a tinerilor la colecţia Divided, special concepută pentru ei şi care reflectă tendinţele şi moda pentru toate momentele zilei, toate la un nivel accesibil tuturor. Inspiraţia de a aduce colecţia Divided în această locaţie a venit ca urmare a poziţionării magazinului în apropierea unuia dintre cele mai importante centre universitare”, au declarat reprezentanţii companiei.

Ziua deschiderii, 17 noiembrie, va fi marcată de numeroase surprize, printre care se numără reducerile de 20% acordate pentru cumpărăturile de peste 100 de lei. De asemenea, primii 50 de vizitatori ai magazinului vor primi câte un card de cumpărături în valoare de 50 de lei.

Dispus pe două niveluri şi cu o suprafaţă de vânzare de peste 1.500 mp, noul magazin H&M din Iaşi aduce vizitatorilor şi cumpărătorilor, pe lângă colecţia Divided, cele mai importante concepte ale brand-ului pentru femei, bărbaţi şi copii.

Conceptele reunite în acest mix duc mai departe filosofia de brand a H&M, care promovează moda şi calitatea la cel mai bun preţ, în mod sustenabil.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.