Alina Gorghiu şi-a anunţat demisia pe Facebook

Alina Gorghiu şi-a anunţat demisia pe Facebook

La fel cum ne-a obişnuit de când a ajuns co-preşedinte şi apoi preşedinte PNL, Alina Gorghiu s-a gândit că singura modalitate de a transmite mesaje membrilor de partid rămâne… postarea pe Facebook!

Am avut o discuţie cu liderii partidului şi i-am informat că nu există alt gest decât depunerea mandatului meu de Preşedinte. A fost o onoare pentru mine să fiu liderul acestui partid, doi ani de zile. Vă asigur că e un partid puternic care va trece cu bine peste acest nedorit rezultat. De altfel, şi alţi lideri din conducerea partidului îşi asumă demisia. Astăzi după-amiază voi avea o întâlnire cu Preşedinţii de filiale, iar mâine am convocat Biroul Politic Naţional. Le voi propune colegilor mei convocarea Convenţiei pentru a stabili cât mai repede noua conducere. Convenţia trebuie să ofere un nou start, stabilitate şi coerenţă actului politic din interiorul partidului nostru. Putem să o organizăm la începutul lunii februarie. Mâine în cadrul BPN se va decide formula de interimat” – a scris Gorghiu pe Facebook.

Acum, nu avem nimic cu Alina Gorghiu, mai ales după scorul ruşinos scos de partidul său în alegeri, dar nu putem să ne întrebăm de ce a insistat să fie preşedinte după scorul slab obţinut de PNL la alegerile locale… Dar, asta e deja problema peneliştilor!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.