Am aflat cine toarnă la Ziarul de Iakisik!

Am aflat cine toarnă la Ziarul de Iakisik!

Nu ne-a interest prea mult acest lucru, dar pentru că am văzut curiozitatea care domnește în rândul cititorilor noștri, am zis să aflăm, totuși, cine din Primăria Iakisik îi infomează (de multe ori greșit) pe cei de la Ziarul de Iakisik.

Nu am avut nevoie decât de câteva ziare, luate la întâmplare, și de un mic recurs la memorie… Rezultatul a fost unul… așteptat! Iar prin zona agențiilor de presă intergalactice numele figura de mult în zona „pârâcioșilor”!

Ca să nu vă ținem cu sufletul la gură, pentru că deja s-a făcut foarte cald afară și s-ar putea să nu mai reușiți să respirați, vă spunem că angajatul din Primăria Iakisik, de pe planeta Marte, care vorbește unidirecțional este… Sfântul Gavril Harabagik! Nimeni altul. El este cel care „dă pe surse” cam tot ce bâzâie prin Primăria Iakisik, dar și prin ședințele partidului de guvernământ de pe Marte, PISI-Di.

Din păcate, din cauza unor disfuncționalități de construcție, Harabagik are multe momente în care inversează cuvintele sau vede literele pe dos, de aici rezultând câte o mare țeapă pe care Ziarul de Iakisik o promovează la rangul de știre! Însă, una peste alta, „pârâciosului” îi iese pasiența, chiar dacă, printre colegii săi, sunt mulți care s-au prins din preistorie de jocul gazetăresc pe care-l încearcă.

Acum că v-am spus cine din Primăria Iakisik vorbește mai mult decât e cazul, vedeți dumneavoastră cum interpretați cele ce ajung pe la Ziarul de Iakisik. În ceea ce-l privește pe cel de la ziar care primește în ureche cuvintele „pârâciosului”, vă spunem că într-o ediție viitoare îi vom consacra un spațiu… extins!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.