Am vrut să semnez pentru Andrei Postolache, dar mi s-au împleticit tastele!

Am vrut să semnez pentru Andrei Postolache, dar mi s-au împleticit tastele!

Independentul (tehnocratul sau omul politic, că nici el nu se mai pot diferenţia) şi consilierul local Andrei Postolache vrea să semnăm. Nu zice pentru cine, crezând că simpla lui figură este suficientă…

Semnează pentru Iaşi, pentru Moldova, pentru România – Pentru Iaşi. Pentru Iaşi va avea, în Iaşi, candidaţi la alegerile parlamentare pe listele USR. Pentru a putea candida avem nevoie de semnături de susţinere”. Cam aşa ne solicită Andrei Postolache pe Facebook semnături… Postarea te trimite şi spre un formular pe care trebuie să-l descarci, să-l completezi şi, normal, să-l depui la sediul „Pentru Iaşi” (cred)!

Am doar câteva mici comentarii pe care vreau să le fac, deoarece „independentul” acesta încă nu a înţeles pe ce lume trăieşte şi are senzaţia că poate prostii mai mulţi oameni decât cele 1.100 de persoane care-l urmăresc pe Facebook.

Citeşte şi „Cadoul pe care Maricel.Popa.oficial i l-a făcut idolului Mihai Chirica”

1. Cine sunt cei care ne-ar putea reprezenta în Parlament? La întrebarea asta, Postolache va răspunde… nu ştim când! Aşadar, să semnăm că apoi vom vedea dacă oamenii de pe listă meritau sau nu un minim de susţinere!

2. Mostră de exprimare a unui „trainer”: „Pentru Iaşi va avea, în Iaşi, candidaţi…”! Păcat, totuşi, că „Pentru Iaşi” nu are candidaţi şi în Satu Mare sau Timişoara!

3. După cum probabil v-aţi dat seama, iniţial am vrut să semnez, dar în momentul în care am citit că a fost „Delivery Unit Manager Iaşi la Endava” şi că acum este „Co-Founder/Trainer la Introspecials” pe cuvântul meu că mi s-au împleticit tastele şi nu am reuşit să mai fac nimic.

4. Ce să mai zic? Acum stau şi mă uit… mai rău ca viţelul la poartă nouă… Iar tastele refuză să se lase mişcate… Cred că au înţeles înaintea mea că acest personaj este mult prea neînsemnat pentru a mai fi băgat în seamă!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.