Ambrosie a intrat în „silenzio stampa“

Ambrosie a intrat în „silenzio stampa“

Comitetul Director al CSM Politehnica Iași a luat hotărârea ca până la data reunirii lotului, 15 iunie, legătura cu mass – media, privind echipa de fotbal, să fie menținută prin responsabilul de presă al clubului.

Cu alte cuvinte, nici președintele Adrian Ambrosie și nici antrenorul Flavius Stoican nu vor mai da amănunte despre echipa ieșeană într-o perioadă în care la club ar trebui să se hotărască cine vine și cine pleacă în această vară.

„Decizia de față vine în contextul în care conducerea executivă a clubului, pe care Comitetul Director o susține în continuare, are ca prioritate, în această perioadă, concentrarea în rezolvarea problemelor legate de susținerea financiară a echipei, de împrospătarea lotului de jucători, de pregătirea noului sezon, care sunt foarte importante pentru viitorul clubului.

Orice noutate de interes, ivită în perioada amintită, va fi pusă la dispoziția publicului prin comunicate de presă către mijloacele de informare, dar și prin site-ul oficial al echipei“, se arată într-un comunicat semnat de președintele Comitetului Director, Leonida Antohi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.