Ameninţări teroriste din partea unui personaj chemat să jurizeze Oamenii Timpului

Ameninţări teroriste din partea unui personaj chemat să jurizeze Oamenii Timpului

Un eveniment care ar fi trebuit să fie emblematic pentru Iaşi s-a transformat într-o mascaradă de proporţii inimaginabile. Gala Oamenii Timpului a avut în centrul său un personaj care pe 15 decembrie 2015 ameninţa că deschide „focul într-o grădiniţă de copii din părinţi nefumători”!!!

Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi a găzduit sâmbătă, 12 decembrie 2015, începând cu orele 20.00, Gala Extraordinară Oamenii Timpului. Evenimentul a fost transmis în direct de Realitatea TV şi ar fi putut reprezenta un punct de referinţa în viaţa culturală a Iaşiului dacă nu ar fi fost o bătaie de joc la adresa bunului simţ.

Două sunt situaţiile pe care vreau să le menţionez.

1. Nu am înţeles, şi cred că nimeni nu a reuşit, cum de, la secţiunea Jurnalism, a ajuns să fie premiat necunoscutul George Onofrei, când, de exemplu, printre nominalizaţi se afla Sorin Avram. Şi asta în condiţiile în care pe site-ul oameniitimpului.ro George Onofrei a obţinut doar 651 de voturi, iar Sorin Avram – 1.640 de voturi. Ca o paranteză, cele mai multe voturi au fost obţinute de Vitalie Zâgrea (11.163), dar „deştepţii” de la Omenii Timpului l-au premiat pe Onofrei. Bravo!

2. Printre cei puşi să jurizeze secţiunea „Societate civilă” s-a numărat un personaj libidinos, pe numele lui Liviu Mihaiu, numit pe perioadă scurtă de timp şi Guvernator al Deltei. Dar, nu asta vreau să subliniez, ci faptul că acest personaj pe care nu înţeleg de ce lumea îl mai bagă în seamă a ajuns să-şi dea cu părerea în zona societăţii civile, în condiţiile în care pe pagina sa de Facebook are o postare de îţi vine să-l dai pe mâna forţelor antitero! Fiţi atenţi numai la ce poate să scrie cel chemat la Iaşi să jurizeze Oamenii Timpului: „Băi, deci imi fac cârciumă de fumători pentru mine.la mine. acasă. dacă vin peste mine și peste prietenii mei cu federalii, trec la isis. și deschid focul intr-o grădiniţă de copii din părinţi nefumători. va fi război”.

Că omul are o problemă cu capul, este evident. De neînţeles este însă de ce nu se sesizează nimeni să-l liniştească puţin pe „revoluţionarul” pescar hotărât să deschidă „focul într-o grădiniţă”. Mare îţi este grădina, Doamne! Atât de mare încât încap toţi cei care au organizat Gala Oamenii Timpului.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.