Amical cu Steaua Magică

Amical cu Steaua Magică

Formația CSM Politehnica Iași va disputa marți, 1 august, de la ora 18.30, un meci amcial, în dealul Copoului, în compania echipei de Liga a IV-a Steaua Magică.

În acest meci școală, antrenorul Flavius Stoican își dorește să-l vadă la lucru pe Carlos Alberto Silva Lima „Calu“, jucător venit în probe la formația ieșeană. Marți ar putea să evolueze și Kamer Qaka, mijlocașul norvegian care a suferit o comoţie cerebrală în timpul partidei contra Concordiei Chiajna.

Și dacă sunt șanse mari ca Qaka să poată juca sâmbătă împotriva echipei CFR Cluj, în ceea ce-l privește pe fundașul Gabriel Bosoi, șansele ca acesta să poată fi apt sunt aproape nule.

„Jucătorul a acuzat dureri înaintea partidei cu Concordia Chiajna și doctorul a decis ca Bosoi să stea o săptămână“, a spus președintele grupării ieșene Adrian Ambrosie.

Un alt jucător care a lipsit în partida de la Chiajna, Marius Mihalache, ar putea reveni în lot după ce a fost trimis să se pregătească alături de juniorii A ai clubului, în urma conflictului avut cu antrenorul Flavius Stoican.

Zilele acestea este de așteptat să se clarifice și situația mijlocașului Cătălin Ștefănescu. Jucătorul care aparține de FCSB și-a manifestat dorința de a reveni la gruparea din dealul Copoului, unde a evoluat și sezonul trecut sub formă de împrumut.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.