Amical cu Știința Miroslava pentru CSM Politehnica Iași

Amical cu Știința Miroslava pentru CSM Politehnica Iași

Formația CSM Politehnica Iași va disputa miercuri, de la ora 18.30, pe Stadionul „Emil Alexandrescu“, un meci amical, în compania formației de ligă secundă Știința Miroslava.

Primul meci oficial susținut de elevii lui Flavius Stoican în actuala ediție de campionat a scos la iveală destule carențe în joc. Fundașul dreapta Tiago pare mult sub nivelul Ligii I, iar mutarea lui Bosoi pe stânga a scăzut eficiența jucătorului. La mijloc, Cioinac și Pedro au părut sub valoarea jucătorilor la care Iașul a renunțat în această vară, în timp ce Danale și Spătaru au arătat potențial, însă mai au mult de lucru. În avanposturi, Cristea, folosit ca vârf împins, nu a avut prea multe baloane utile, ieșenii netrimițând niciun șut pe poarta olteană.

Pentru elevii lui Flavius Stoican urmează partida de duminică, de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, iar tehnicianul trebuie să regleze lucrurile din mers. Partida cu Gaz Metan se anunță una extrem de dificilă, în condițiile în care oaspeții de duminică au în lot trei jucători care au venit în vară de la Iași, Voicu, Mitic și Golubovic, jucători care cu siguranță vor dori să arate că s-a renunțat prea ușor la ei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.