Anchetă la Spitalul din Botoşani după moartea unui sportiv de doar 15 ani

Anchetă la Spitalul din Botoşani după moartea unui sportiv de doar 15 ani

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani a dispus declanşarea unei anchete interne după ce un adolescent în vârstă de 15 ani, luptător de performanţă, a decedat, luni dimineaţă, la Secţia de pediatrie.

Directorul medical al spitalului, Angela Ţurcanu, susţine că ancheta va începe imediat după ce, în urma necropsiei, medicii legişti vor prezenta concluziile cu privire la cauza decesului. „Nu am primit încă raportul anatomo-patologic făcut de Medicina Legală. În acest caz se face necropsia şi apoi o să avem şi un punct de vedere”, a declarat Ţurcanu.

Cosmin Aluchenesei, campion naţional la lupte, categoria juniori, era legitimat la Clubul Sportiv Botoşani, iar săptămâna trecută a fost convocat la lotul naţional, care se antrena la Bacău.

Potrivit unor surse de la clubul sportiv menţionat, citate de Agerpres, joia trecută acesta a suferit o accidentare, iar la scurt timp a fost la un spital din Bacău. Medicii i-au dat nişte calmante şi l-au trimis acasă. Ulterior, el s-a întors în familie la Botoşani, iar durerile i s-au acutizat. Sâmbătă seară, sportivul s-a prezentat la Centrul de Primiri Urgenţe a Secţiei de Ppediatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, însă a primit asigurări că starea sa nu este gravă. Cu toate acestea, starea de sănătate a adolescentului s-a înrăutăţit, iar luni dimineaţă acesta a încetat din viaţă, au mai precizat sursele menţionate.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.