Andrei Cristea: „Avem un program greu și trebuie să câștigăm cu Gaz Metan“

Andrei Cristea: „Avem un program greu și trebuie să câștigăm cu Gaz Metan“

Căpitanul echipei CSM Politehnica Iași, Andrei Cristea, a declarat vineri, 21 iulie, în cadrul ueni conferințe de presă, că își dorește să debuteze pe teren propriu cu un succes în fața celor de la Gaz Metan Mediaș.

„Este debutul nostru acasă în acest sezon și este foarte important să începem cu dreptul. Pentru încrederea noastră avem nevoie de toate cele trei puncte. Avem un program foarte dificil în continaure, cu deplasare la Chiajna și pe urmă meciuri cu pretendentele la titlu, așa că suntem obligați să câștigăm partida cu Gaz Metan. Atmosfera la echipă este destul de bună. Sunt mulți jucători noi în lot și este foarte important pentru noi să creăm un grup unit. Acumularea de puncte ne va ajuta să formăm o adevărată familie“, spune Andrei Cristea.

Atacantul formației ieșene a mai precizat că speră să câștige duelul cu foștii coechipieri, care evoluează acum la Mediaș: „Voicu, Mitic și Golubovic sunt trei jucători importanți, care și-au pus amprenta pe rezultatele echipei în sezonul trecut, dar acum suntem adversari. Eu sper ca noi să avem câștig de cauză și după meci să le pot ura «multă baftă în continuare»”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.