Andrei Cristea: „Vrem să le facem o bucurie fanilor în această zi sfântă”

Andrei Cristea: „Vrem să le facem o bucurie fanilor în această zi sfântă”

Căpitanul formației CSM Politehnica Iași, Andrei Cristea, a declarat că își dorește să le ofere suporterilor o victorie în partida cu CSU Craiova.

„Va fi un meci foarte frumos, întâlnim una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Craiova este echipa care a jucat cel mai spectaculos fotbal în turul campionatului. Noi, spre surprinderea multora, am reuşit să formăm o echipă bună în tur, ne-am exprimat destul de bine. Suntem la trei puncte de zona play-off-ului şi avem nevoie de puncte pentru a ne menţine în grafic. Este un meci special pentru noi, pentru oraş. Este o sărbătoare foarte importantă pentru Iaşi, de aceea ne dorim ca în această zi sfântă să facem o partidă bună şi să-i bucurăm pe suporterii noştri”, a declarat Andrei Cristea.

Atacantul formației ieșene a făcut apel la suporteri să susţină echipa chiar şi în momentele mai grele ale disputei: „Astfel de meciuri te motivează. Îmi doresc ca publicul să aibă răbdare cu noi, pentru că întâlnim o echipă foarte bună a campionatului şi sper să ne susţină indiferent de ce se va întâmpla pe teren. Sunt încrezător că vom face un rezultat pozitiv şi ne vom bucura la sfârşit”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.