Antibiotice Iași, premiată la Gala Industriei Românești

Antibiotice Iași, premiată la Gala Industriei Românești

Antibiotice Iași a ocupat locul II la categoria industria chimică, fabricarea medicamentelor și a anvelopelor la Gala Premiilor Industriei Românești, organizată de revista Capital.

Firma ieșeană s-a evidențiat și a obtinut titulatura de standard de referință la nivel mondial pentru substanța activă Nistatină.

„Toate premiile și disctincțiile pe care le obținem fac parte integrantă din cartea noastră de vizită și reprezintă un veritabil angajament pentru viitor”, a declarat Mihaela Melinte, consilier comunicare Antibiotice.

Gala Premiilor Industriei Românești a reunit într-un cadru festiv reprezentanți ai celor mai performante companii din mediului de business autohton.

Au fost acordate premii pe nouă ramuri industriale: industria auto, industria energetică, industria chimică, fabricarea medicamentelor si anvelopelor, industria grea, industria ușoară, industria alimentară, industria prelucrătoare, industria materialelor de construcții și tehnologie-inovație.

La întocmirea listei câștigătorilor, din cele aproape 300 de companii analizate s-au ales câte 10 pentru fiecare ramură industrială ținându-se cont de rezultatele financiare, investiții, precum și alte aspecte relevante realizate pe parcursul anului 2016 și semestrul I al acestui an.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.