Aparatură de ultimă generație la Spitalul de Boli Infecțioase Iași

Aparatură de ultimă generație la Spitalul de Boli Infecțioase Iași

La Spitalul de boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași vor fi aduși doi astfel de roboți de dezinfecție cu iradiere ultraviolete, cu ajutorul cărora vor fi dezinfectate spații importante de la nivelul unității medicale.

Această tehnologie va fi folosită pentru spațiile de Anestezie și Terapie Intensivă unde se află internați pacienți cu grave probleme de sănătate, care trebuie feriți de orice pericol din exterior.

„Pentru a combate infecțiile nosocomiale, Spitalul de Boli Infecțioase «Sf. Parascheva» achiziționează doi roboți de dezinfecție cu iradiere ultraviolete. Valoarea estimată a echipamentelor este de 144.000 de lei. Un astfel de robot asigură sterilizarea unei încăperi în doar câteva minute. Cele două aparate vor asigura dezinfecția în spațiile de Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalului”, susțin reprezentanții Consiliului Județean Iași.

În plus, la Spitalul de Boli Infecțioase va mai fi adus un dispozitiv de detectare vene, a cărui valoare ajunge la 44.000 de lei.

Licitația pentru toate aparatele, împărțita în două loturi, se desfășoară în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 decembrie 2019, ora 15:00.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.