Apel pentru salvarea vieții realizatorului TV Alex Vasiliu

Apel pentru salvarea vieții realizatorului TV Alex Vasiliu

Zeci de ieşeni fac apel pentru a dona sânge şi a-l ajuta pe realizatorul TV Alex Vasiliu, grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc marţi dimineaţă.

Accidentul rutier a avut loc în apropierea localităţii Războieni şi au fost implicate trei autoturisme. Într-unul dintre acestea se afla Alex Vasiliu, în vârstă de 63 de ani, care a fost transportat în comă la spital. Alex Vasiliu se afla în autoturism împreună cu fiul său şi o femeie.

În urma accidentului, Alex Vasiliu, care se afla pe locul din dreapta al autoturismului, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, fractură de bazin, pneumotorax drept.

Cunoscuţii acestuia fac un apel disperat către ieşeni pentru a dona sânge.

“Este nevoie urgentă de sânge pentru domnul profesor Alex Vasiliu din Iaşi! A suferit un grav accident rutier şi este la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului “Sfântul Spiridon” din municipiul Iaşi. Rugăm pe toţi cei care puteţi să faceţi o faptă bună, să mergeţi la Centrul de Transfuzii de la Spitalul Sfântul Spiridon şi să donaţi sânge pentru domnul Alex Vasiliu. El are nevoie de grupa A2, însă se poate dona pentru orice grupă!”, se arată în anunţul postat de rude pe un site de socializare.

Un comentariu la "Apel pentru salvarea vieții realizatorului TV Alex Vasiliu"

  1. ileana   01/01/2018 at 10:49 am

    imi pare foarte rau de necazul in care este ALEX VASILIU!Il apreciez mult,un adevarat intelectual si un om de o rara calittate umana!Nu sunt in tara din pacate ,nu pot dona sange pentru el.as fi facut/o cu mare drag!MA ROG PENTRU ZILELE LUI SI REGRET ENORM CELE INTAMPLATE!DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA!Ileana

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.