Aroganța lui Chirica la adresa fanilor Politehnicii Iași

Aroganța lui Chirica la adresa fanilor Politehnicii Iași

După victoria echipei CSM Politehnica Iași în fața formației FCSB, primarul Iașiului, Mihai Chirica, le-a transmite fanilor un mesaj.

„Dragi suporteri ai fotbalului ieșean,

Împreună cu voi, am trăit imensa bucurie a victoriei de luni seară, când echipa noastră de suflet, CSM Poli, a arătat că frumoasa poveste a fotbalului ieșean continuă în Copou. A fost un meci care ne-a confirmat, încă o dată, faptul că o echipă este cu adevărat valoroasă doar atunci când pentru membrii săi există o singură rațiune de a intra în luptă: victoria (…)

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați avut-o în proiectul de regenerare a echipei, inițiat în vara anului trecut, și care, iată, a devenit unul de succes, generând o performanță unică în istoria clubului, calificarea în play-off, zonă rezervată marilor echipe ale campionatului. (…)

Voi fi alături de voi, cu aceeași dorința de a face din Iași o forță fotbalistică a României! Uniți vom învinge!“, a spus Chirica.

Dincolo de faptul că își arogă meritul formării acestei echipe, Chirica dă dovadă de un tupeu fantastic vorbind despre rezultate în condițiile în care jucătorii nu și-au mai primit banii de la Fundația Sportului Ieșean tocmai din cauza sa.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.