Astăzi îl facem celebru pe Marius Hriscu!

Astăzi îl facem celebru pe Marius Hriscu!

Dacă ăştia sunt bărbaţii care au rămas pe faţa pământului, le plâng de milă femeilor singure…

El este Marius Hriscu sau Hriscu Marius, după cum scrie pe pagina lui de Facebook. Marius este un bărbat care se crede frumos… El este aproape tânăr şi… liniştit! Conduce cu căciula pe cap, probabil nu-i mergea încălzirea la maşină, şi patinează… (nu maşina, el patinează… pe gheaţă). Marius Hriscu scrie poezii… în timpul liber, pentru că în rest cică este lector univ. dr + şef de departament la Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii „Apollonia” din Iaşi.

Tot în timpul liber, Marius este membru PSD… prieten de fotografii cu primarul Mihai Chirica, şi el pesedist, chiar dacă o arde tehnocrat! Marius vrea funcţii! El nu vrea să fie membru PSD degeaba!

Marius este „sensibil şi romantic” şi niciodată nu i-a fost frică de „riscurile sincerităţii”. Cu alte cuvinte, Marius Hriscu sau Hriscu Marius este un „bărbat” după care ar trebui să suspine toate femeile… mai ales cele singure. Pentru că Marius este singur şi… neconsolat!

Marius are, însă, un defect… un mare defect. Şi toate femeile fug de el… Undeva, în negura anului trecut, Marius Hriscu a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „În această seară m-am hotărât să mă despart de iubite mea, ,….. Pe cât de mult am iubit-o pe atât de mult m-a dezamăgit. M-a trădat, m-a înşelat şi şi-a bătut joc de o poveste minunată de dragoste. Asta după ce zilnic îmi spunea cât de mult mă iubeşte. Nu m-am aşteptat nici dacă mă ameninţa cineva cu pistolul. Azi am plâns pentru prima oară din dragoste. 3 ore am plâns în continuu şi am vomitat de supărare. Până la urmă am chemat Salvarea şi am stat în perfuzii 3 ore. Ne făcusem planuri să ne luăm apartament împreună şi să începem o viaţă nouă împreună. Am locuit la ea. Aşa ceva n-am mai păţit niciodată şi nici n-am visat că mi se va întâmpla. Părinţii meri, Oameni ca şi mine, au rămas şi ei sideraţi. A fost în casa la ei de mai multe ori şi au primit-o ca pe fata lor. Acum nu le mai răspunde nici la telefon. M-a dezamăgit cumplit. Adio, trădătoareo! Adio, Doamna Hriscu”!

Acest mesaj „tulburător” nu a stat prea mult pe Facebook. Probabil vreun prieten mai deştept i-a spus că este penibil…

Marius a postat acest mesaj crezând că femeile preferă bărbaţii sensibili. El nu a înţeles că femeile fug de bărbaţii proşti… care, pe deasupra, mai vorbesc şi urât despre relaţiile pe care le-au avut!

Citeşte şi „Astăzi o facem celebră pe Dorina Ţicu!”

Adio, Domna Hriscu” – câtă durere, cât patetism, ce strigăt de suferinţă… câtă infantilitate la un om nu chiar tânăr!

Să nu credeţi acum că Marius Hriscu, specialist în comunicare (ca de altfel mai toţi analfabeţii de pe Facebook), a înţeles ceva din prostia pe care a făcut-o. Zilele trecute a postat un alt mesaj, care, în felul lui, s-a vrut puţin ironic: „După cum vă promiteam, iată al doilea volum de poezii cu poza fostei iubite:) Eu îmi ţin întotdeauna promisiunile:). Cei care doresc să-l achiziţioneze sunt rugaţi să mă contacteze în privat. Preţul e 20 lei. Vizionare şi lectura plăcute”!

Dacă nu vedeam prima postare, am fi zis că avem de-a face cu un pesedist romantic… În realitate, însă, Marius Hriscu nu merită să poarte numele de „bărbat”! Iar despre sensibilitate şi romantism, Dumnezeu cu mila!

Marius Hriscu nu a înţeles nimic din ce i s-a întâmplat. El continuă să plângă, crezând că femeile preferă bărbaţii sensibili! Nu, Mariusică, femeile preferă BĂRBAŢII!

P.S.1. Din respect pentru doamna despre care vorbeşte Marius Hriscu, am evitat să-i scriem numele.

P.S.2. Cratimele şi diacriticele le-am pus noi… expertul în comunicare, normal, nu ştie să scrie româneşte!

Sursa foto: Facebook

Un comentariu la "Astăzi îl facem celebru pe Marius Hriscu!"

  1. Moroșanu   17/03/2018 at 11:49 pm

    Buuuuuuuuuun, șiiiiiii!? Care ar fi… intriga pe-aici, că n-am prea înțeles? Apoi, asta cu celebritatea a picat, de asemenea, de vreme ce nu văd aici 136 de comentarii, au nu cumva ăl vrâncean n-o fi pe măsură de ortoman pe cât se dă, care-i baiu? Nu cumva are și un copil cu „fosta”, măcar să pricepem nițel o măsurică de „sare și piper”, acolo? Trebuie să așteptăm până pică (și) guvernul „Dăncilă” ca să ne bucurăm de ceva citibil, că așa ne cam ia cu somn?!

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.