Astăzi o facem celebră pe Dorina Ţicu!

Astăzi o facem celebră pe Dorina Ţicu!

Dorina Ţicu face parte din categoria tinerilor „frumoşi şi liberi”. Ea s-a născut în 1985 şi este o prezenţă constantă pe Facebook. Ia atitudine, comentează, îşi prezintă activitatea, face poze, postează poze… Dorina lucrează la „Cuza”, adică la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Ea lucrează şi la Primăria din Iaşi. Adică nu lucrează cu adevărat nicăieri. Dorina este, însă, fanul numărul doi (primul fan rămâne Sorin Iacoban) al viceprimarului cu atribuţii de primar Mihai Chirica. Ea, însă, nu ştie să scrie româneşte!

Dorina Ţicu conduce noaptea prin oraş. Îi place. Ea le predă tinerilor avizi de cunoaştere „Introducere în ştiinţe politice, politici publice” şi/sau „Concepte fundamentale în politică şi administraţie”. La cea mai veche universitate din ţară. Dar, Dorina nu ştie să scrie româneşte.

Să luăm, de exemplu, o postare a Dorinei Ţicu de astăzi, 15 ianuarie 2016: „Felicitari, domnului Citea! Felicitari, Iasului!” Unde a greşit Dorina Ţicu? Oare a pus virgulele cu lopata, fără să gândească? A vrut să scrie „Felicitări, domnule Cîtea”? Dar ce facem cu „Felicitări, Iaşului”? O dată mai greşeşte omul, dar de două ori… Credem, totuşi, că Dorina Ţicu pur şi simplu nu ştie să scrie. Dar, ea predă la universitate… şi lucrează şi la Primăria Municipiului Iaşi…

Dorina Ţicu a prins aproximativ 4 ani de comunism. Ea poate acum să ne spună dacă viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica este stalinist sau comunist!

Şi dacă, din greşeală, vă întrebaţi cum se face că Iaşul nu are nicio universitate în primele 1.000 de universităţi din lume, Dorina Ţicu vă poate da răspunsul!

Citeşte şi Iaşiul universitar rămâne în lumea a treia!

Sursa foto: Facebookdorina-ticu

Un comentariu la "Astăzi o facem celebră pe Dorina Ţicu!"

  1. RUN   16/01/2016 at 6:58 am

    D. Ticu este suplinitoare la UAIC. Nu este angajata a UAIC

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.