Astăzi s-a văzut exact ce fel de caracter are Mihai Chirica

Astăzi s-a văzut exact ce fel de caracter are Mihai Chirica

Un gest care putea fi lăudabil, dacă era dus până la capăt, s-a transformat într-o adevărată mascaradă, demonstrând adevăratul caracter al celui care vrea să fie primarul Iaşiului, în speţă Mihai Chirica.

Pe 2 iunie, după tragicul accident SMURD din Republica Moldova, Mihai Chirica a postat pe pagina sa de Facebook: Dumnezeu să aibă în pază sufletele celor care și-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii elicopterului SMURD. Având în vedere acest tragic accident, în următoarea perioadă voi sista orice declaraţie şi acţiune politică şi fac un apel la decenţă. Sunt alături în întreg procesul de repatriere şi de sprijinire a familiilor victimelor. Nu va uităm, eroii noştri salvatori! Sincere condoleanţe familiilor şi prietenilor!”

La nici o zi distanţă însă, dând dovadă de mare caracter, acesta a umplut cutiile poştale ale ieşenilor cu „Evenimentul zilei” din data de 2 iunie, ziar în care apărea un articol defăimător la adresa contracandidatului său, Marius Bodea. Cam asta a înţeles Mihai Chirica prin „apel la decenţă” şi prin „sistarea” oricărei acţiuni politice!

Ce mai putem spune? Mare om, mare caracter! Să mai zică acum cineva că nu există un raport de directă proporţionalitate între înălţime şi caracter!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.